Bold Move Kennisbank

Leestijd: 1 minuut >

Word ook een Bold Move Excellente Peoplemanager en haal het maximale uit jezelf en jouw team!

Je bent aangekomen op de homepage van de Kennisbank van het Bold Move traject. Deze website is een bron van theorie, praktische tools en maakt deel uit van een community voor BM (Bold Move managers) die elke dag te maken hebben met:

  • Zeer productieve medewerkers;
  • Die zichtbaar veel plezier hebben in hun werk;
  • Die loyale klanten hebben en veel meer omzetten;
  • Die voor geen goud ergens anders zouden werken;
  • En nauwelijks ziek zijn (en zich zeker nooit ziekmelden voor niks).

Zijn dat de ideale medewerkers? ja!

Neem contact op met Bold Move directeur Xander Cladder om alles te leren over Bold Move Excellent Peoplemanagement. En wellicht heb jij dan binnenkort ook de toegangscodes voor deze Kennisbank.

One bold move for me, one giant step for the Company

Hoe weet ik of Bold Move iets voor mij is?

Bold Move managers vind je overal, maar ze zijn vooral op hun plek in middelgrote, dienstverlenende bedrijven en organisaties waar medewerkers het verschil maken. Het zijn vaak managers die tussen de 5 en 25 mensen direct aansturen. Die van resultaten én van goede relaties houden. Ze leren dagelijks bij over wat wél of niet werkt in peoplemanagement. Het zijn vakmensen die begrijpen dat communicatie de basis vormt voor goede prestaties. Ze vinden het (persoonlijke) contact met hun medewerkers erg belangrijk.

Wat kenmerkt Bold Move management?

Bold Move management is gebaseerd op uitgebreid onderzoek in tienduizenden succesvolle bedrijven. Je kunt stellen dat de aanpak gebaseerd is op bewezen methodieken (evidence based) voor excellent management. Kern van Bold Move management is de focus op talent en engagement. Van de manager zelf en van de medewerkers. Talent gebruiken gaat namelijk veel verder dan sturen op vaardigheden en competenties; de traditionele aanpak van veel managers.

Een medewerker die de eigen talenten kent, wordt gemiddeld acht procent productiever dan degene zonder deze kennis. Een team dat ieders talenten kent, behaalt zelfs twaalf procent meer productiviteit.

Bold Move staat achter de beste managers!

Ik wil meer weten

Er zijn verschillende manieren om Bold Move manager te worden. Alle vormen hebben deze Kennisbank als uitgangspunt. Er valt veel te leren op het gebied van management. Daarnaast hebben we trajecten waarin je wordt gecoacht, waarin je wordt getraind en trajecten waarbij je het geleerde meteen toepast in de praktijk. Dat is leren en resultaten laten zien tegelijk!

Neem contact op met Xander Cladder via 030 – 227 3385 of gebruik onderstaande formulier. En wellicht heb jij dan binnenkort ook de toegangscodes voor deze Kennisbank.